Skip to content

Over Hans Brink

Gesprekstherapeut en ervaringsdeskundig adviseur

Hans Brink, ervaringsdeskundig adviseur
Video afspelen

Animatiefilmpje: psychische klachten

Even voorstellen

Hans Brink, ervaringsdeskundig adviseur

Mijn naam is Hans / Hannes Brink (67) en ik werk sinds 2018 als gesprekstherapeut en ervaringsdeskundig adviseur in Apeldoorn. Mijn kennis put ik uit HBO toegepaste psychologie en zelfstudie.

ERVARINGSDESKUNDIG
Sommige mensen maken veel mee in hun leven en anderen weer minder. Er wordt ook wel eens gezegd “een ieder krijgt naar draagkracht”. Of dat zo is kan ik niet beoordelen, maar wat ik wel weet is dat de één een grotere last draagt dan de ander.

Ook ik heb mijn rugtas vol ervaringen, mede door een pittige jeugd, en heb deze voor zover dat kan een plek gegeven. Nu ben ik zover dat ik anderen hiermee kan helpen puttend uit eigen ervaringen en studie. Ik zie mezelf als ervaringsdeskundig in een aantal gebieden; van veel weet ik een beetje. De gebieden: relaties en daten, stress, stoppen met alcohol en roken, leven met dwang en diverse levensvragen heb ik van geleerd en doorleefd.

Door mijn ervaringen en expertise kan ik derden helpen door goed te luisteren en hun van advies te voorzien. Ook leg ik heel snel de vinger op de zere plek en anticipeer hierop. Daarnaast ben ik lid van hoogbegaafden vereniging Mensa met een verbaal en een performaal talent. Performaal wil zeggen het leggen van verbanden, het oplossen van problemen en het hebben van inzichten. 

Graag nodig ik u uit… durft u het aan?

Hans Brink

Werkwijze

Hans Brink - Gesprekstherapeut in Apeldoorn
"U kan een situatie niet veranderen, maar wel de wijze waarop u ertegen aan kijkt".

Afsprakenformulier