Skip to content

Werkwijze

Inzicht in eigen kunnen

Kom in beweging!

Werkwijze

Gehoord willen worden
Mijn doel is om richting te geven aan uw handelen. En te streven naar uw persoonlijke groei en satisfactie. Volgens Maslow is de mens een voordeelzoekend wezen. Ook u heeft behoefte “gehoord” te worden. U kunt bij mij uw diepste geheimen en twijfels uiten. Ik ben erg gesteld op duidelijkheid, eerlijkheid, openheid en vooral directheid. Vooral mijn directheid kán confronterend zijn. Verder vind ik vertrouwen, respect voor elkaar en gelijkwaardigheid belangrijk.

Thuisservice
Als gesprekstherapeut weet ik dat het voor sommige mensen een hoge drempel is om bij een hulpverlener op bezoek te gaan. Vaak durven mensen niet om allerlei redenen.

Om aan u tegemoet te komen, heb ik besloten om als extra service naar u toe te gaan als u mij nodig zou hebben. De thuissituatie biedt in dit soort gevallen meer “veiligheid” en het “praat” makkelijker. In een huiselijke sfeer en in uw eigen vertrouwde omgeving kan ik u dan van dienst zijn. Ook kunnen we een stukje wandelen als u dat wilt.

Gesprekstherapie Apeldoorn

Hans Brink

Hans Brink - Gesprekstherapeut in Apeldoorn
"U kan een situatie niet veranderen, maar wel de wijze waarop u ertegen aan kijkt".
Meer over mijn werkwijze vindt u hier

Kom in beweging!

Neem contact op

Wilt u graag meer weten of bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak en neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Afsprakenformulier