Skip to content

Werkwijze

U kunt een situatie niet altijd veranderen, maar wel de wijze waarop u ertegen aan kijkt

Voor wie?

Wist u dat ongeveer één op de twee mensen direct of indirect te maken heeft met psychische problemen maar dat dit nog een taboe is mede omdat dit door velen onterecht wordt gezien als teken van zwakte?

Kortom; we gaan ons best doen en proberen om een goed gesprek aan te gaan zodat u e.v.t. op andere gedachten wordt gezet en u zodoende anders gaat denken en voelen.

Dat alles volgens de drie G s ; Gedachte, Gevoel, Gedrag en uw “voordeel” is dat ik een groot aantal zaken zelf als ervaringsdeskundige heb gevoeld en dus weet waar ik over praat.

Voor wie?
Gesprekstherapie Apeldoorn

Inzicht

Vaak kunt u een situatie niet veranderen, maar u kunt wel de manier waarop u er tegenaan kijkt beïnvloeden, doordat we samen de situatie opnieuw gaan bezien.
U gaat inzicht krijgen in uzelf en u gaat beseffen dat: “er geen belangrijker werk is dan werken aan uzelf “.
Mijn openheid en directheid zullen u op confronterende wijze helpen om diepere lagen in beroering te brengen.
Dit alles zet een helend proces in werking waardoor de kwaliteit van uw leven zal worden verhoogd.
U kunt bij mij alles kwijt, waarbij niets menselijks mij vreemd is. U krijgt inzicht in eigen kunnen en daardoor haal ik het beste in u naar boven.

Mijn woorden gaat u wellicht vergeten, maar u gaat onthouden hoe ik u heb laten voelen.

Gesprekstherapie Apeldoorn

Gehoord willen worden

Mijn doel is om richting te geven aan uw handelen. En te streven naar uw persoonlijke groei en satisfactie. Volgens Maslow is de mens een voordeelzoekend wezen. Ook u heeft behoefte “gehoord” te worden. U kunt bij mij uw diepste geheimen en twijfels uiten. Ik ben erg gesteld op duidelijkheid, eerlijkheid, openheid en vooral directheid. Vooral mijn directheid kán confronterend zijn. Verder vind ik vertrouwen, respect voor elkaar en gelijkwaardigheid belangrijk.

Hans Brink - Gesprekstherapie in Apeldoorn

Thuis service

Als gesprekstherapeut weet ik dat het voor sommige mensen een hoge drempel is om bij een hulpverlener op bezoek te gaan. Vaak durven mensen niet om allerlei redenen. Om aan u tegemoet te komen, heb ik besloten om als extra service naar u toe te gaan als u mij nodig zou hebben. De thuis-situatie biedt in dit soort gevallen meer "veiligheid" en het "praat" makkelijker. In een huiselijke sfeer en in uw eigen vertrouwde omgeving kan ik u dan van dienst zijn. Ook kunnen we een stukje wandelen als u dat wil.

Kom in beweging!

Neem contact op

Wilt u graag meer weten of bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Afsprakenformulier